Изкусителната моделка Зорница Линдарева прежали фолк певецът Константин, по който

...
Изкусителната моделка Зорница Линдарева прежали фолк певецът Константин, по който
Коментари Харесай

Линдарева прежали Коцето, тръгна на лов за мъже

Изкусителната моделка Зорница Линдарева прежали фолк артистът Константин, по който хлътна в риалити формата Вип Брадър и потегли на лов за мъже.

Линдарева се появи на 12-я рожден ден на Bedroom Premium Club без джентълмен, само че това стана причина хубавицата да бъде ухажвана от множеството от присъстващите кавалери.

Тя не спря да се усмихва и да се забавлява на шоуто за рождения ден на елитния клуб, което бе подчинено на най-касовият филм в историята на киното Аватар, който безусловно оживя на сцената на клуба, на която се изявиха 20 танцьори от България и Румъния.

Причудливи сини създания превзеха клуба за един невъобразим по размерите си пърформанс, написа екран. Зад пулта застанаха DJ C-FUSION, DJ Gorro, DJ Stephan Gee и Vera Russo MC.

Сред ВИП гостите бяха Христо Сираков, който се появи в компанията на своя непосредствен другар Любен Дилов-син и носителката на купата Playmate 2017 – Нора Недкова, Ася Капчикова с половинката си Живко, фолк дивата Мария, рап изпълнителите Pavell&Venci Venc и доста други спортисти, риалити звезди и съдбовни хубавици.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР