Изкривената съпруга Шери Спенсър често играеше ролята на жертва в

...
Изкривената съпруга Шери Спенсър често играеше ролята на жертва в
Коментари Харесай

Моята съпруга, моята насилница Шери Спенсър запечата собствената си съдба с обезпокоително телефонно обаждане, за да прикрие следите

Изкривената брачна половинка Шери Спенсър постоянно играеше ролята на жертва в своя извънредно малтретиращ брак, само че беше уловена от едно телефонно позвъняване.

По време на 20-годишната им връзка 46-годишната неведнъж заплашваше да отиде в полицията, потвърждавайки, че почтеният й брачен партньор Ричард Спенсър, на 47, я малтретира. Тя даже изкрещя за помощ от фамилния им дом покрай Йорк в опит да поддържа подправената си история и да подмами съседите да повярват, че ботушът е на другия крайник.

Но ръководителят на плана за HM Prison and Probation Service най-сетне беше хванат и заключен зад решетките, откакто направи основно телефонно позвъняване с един от околните другари на Ричард. Тя беше хвърлена в пандиза едвам откакто брачният партньор най-сетне се отвори пред приятелката, когато Шери го предложения в близост, потвърждавайки, че се опасява за нейната сигурност.

Сега фрапантен документален филм на Канал 5, Моята жена, моя принудител, повдига казуса похлупак на нейното непоносимо малтретиране, траяло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР