Изковани в огъня“ - Сезон 10 (7x60’) От 02.04. – всеки

...
Изковани в огъня“ - Сезон 10 (7x60’)
От 02.04. – всеки
Коментари Харесай

HISTORY Channel с нови епизоди на три велики предавания

„ Изковани в огъня “ - Сезон 10 (7x60’)

От 02.04. – всеки вторник от 21.05 ч.

„ Изковани в огъня “ е на път, като кръстосва Америка в търсене на най-хубавите ковачи на остриета в страната. Отправяме се към сърцето на планините Апалачи в Северна Каролина до световноизвестната ковачница на Клей Спенсър, където ще бъдат тествани трима от най-хубавите занаятчии в нея. След съревнование, състоящо се от два изтощителни кръга – ще остане единствено един от майсторите. Победителят ще има късмет да се състезава с други ковачи от цяла Америка, с цел да се дефинира кой от тях печели огромната премия.

„ Тайни в пясъка “ (6x60’)

От 17.04. – всяка сряда от 22.00 ч.

Когато става въпрос за изменението на климата, пустините не са тематика от първостепенно значение. Но с повишаването на световните температури те се оказват измежду най-уязвимите места на планетата. Яростни пясъчни стихии и ерозията от ден на ден прекрояват сухите региони на земята. Докато го вършат, разкриват изумителни открития. От изгубени антични градове до мистериозни геоложки формирания, „ Тайни в пясъка “ изследва невероятни находки, които в миналото са били затрупани в пустините на планетата, само че в този момент най-сетне биват разкрити.

„ Кралска аутопсия “ – Сезон 2 (4x60’)

От 28.04. – всяка неделя от 23.00 ч.

„ Кралска аутопсия “ се завръща с втори сезон, с цел да проверява повода за гибелта на четирима известни английски монарси: крал Джордж IV, крал Хенри IV, кралица Ан I и кралица Мери I.
Професор Алис Робъртс ще събере композиция от исторически и медицински експертизи и ще употребява разкази и документи от предишното, с цел да разбере по какъв начин и за какво са умряли тези монарси.

Всяко следствие наблюдава аутопсия, осъществена от упълномощения патолог доктор Брет Локиър, който ще употребява неповторима селекция от протезни тела, с цел да разкрие по какъв начин е умрял всеки от монарсите. Ще се употребяват и спомагателен съдебномедицински разбор и токсикологични проби, с цел да се дефинира дали има някакви доказателства за насилствена гибел във всеки един от случаите.

След това професор Алис Робъртс ще отнесе откритията си до водещи международни медицински специалисти и конституционни историци. Те ще оказват помощ да се дефинира по какъв начин всяка болест и увреждане могат да са повлияли на ръководството на монарсите в по-късните им години и в навечерието на гибелта им. Последните дни преди гибелта на тези исторически персони в този момент оживяват в ярки елементи, благодарение на първокласни трагични подиуми.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР