Изключването е трудно в днешния свят и често много хора

...
Изключването е трудно в днешния свят и често много хора
Коментари Харесай

Златни правила за изплащане на „дълга от съня“ - и защо лъжите всъщност са ужасни за вас

Изключването е мъчно в днешния свят и постоянно доста хора ще се борят да заспят или да се разсънят заран заради струпване на безсилие.

Проучване на YouGov откри, че половината от популацията на Обединеното кралство счита, че не спи задоволително, само че проучванията демонстрират също, че по-продължителният сън не е безусловно потребен. Да си добре отпочинал има значение, защото лишаването от сън е обвързвано със болести като сърдечно-съдови болести, диабет вид 2 и затлъстяване, безпокойствие, меланхолия и неприятна когнитивна функционалност.

„ Умората е норма в наши дни – ние сме не запомнили по какъв начин да спят добре. По-голямата част от хората в Обединеното кралство не спят задоволително ", споделя Гай Медоус, създател и клиничен шеф на Sleep School, до момента в който приказва пред Daily Mail.

Водещи специалисти споделиха най-важните препоръки за здравословни привички за сън с обявата, предупреждавайки, че лежането може да има негативно влияние върху часовника ви. Прекомерното спане, да вземем за пример пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР