Изключително важно е, че представителите на опозицията сте тук, за

...
Изключително важно е, че представителите на опозицията сте тук, за
Коментари Харесай

Нинова: Не воюваме с президента

Изключително значимо е, че представителите на опозицията сте тук, с цел да чуем вашето мнение. Това сподели президентът Румен Радев на среща с Българска социалистическа партия за идните избори. Той сподели, че следва отварянето на Изборния кодекс за промени и описа разискваните с ГЕРБ промени и други хрумвания, които да дадат опция на всички български жители да гласоподават - българите в чужбина, карантинираните и така нататък

Няма причина да не стане в тези избори да се привлекат и общинските изборни комисии, с цел да се избегне скупчване на хората, уточни Радев. Най-важни си остават здравните ограничения, безапелационен е той. Независимо коя ще бъде датата, би трябвало да има разнообразни разновидности за пандемичната конюнктура, сподели още президентът. И още веднъж акцентира, че доверието е най-важно, с цел да имаме законен идващ парламент и стабилно държавно управление.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова сподели, че преди да заговорят по тематиката, желае да разсее едно подозрение. " Ние не водиме война с президентската институция ", съобщи Нинова. 

Радев сподели, че където и да отидат с вицето Йотова, са добре посрещани от последователите на левицата.

Илияна Йотова добавни, че тя е от хората, които в никакъв случай не не помнят от кое място са тръгнали.

Очаквайте детайлности

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР