Изключително усложнена е пътната обстановка днес в Петрич. Снегът продължава

...
Изключително усложнена е пътната обстановка днес в Петрич. Снегът продължава
Коментари Харесай

Страхотия в Петричко! Ето къде снегът достигна до 35-40 см.

Изключително усложнена е пътната конюнктура през днешния ден в Петрич. Снегът продължава да вали. В Подгорски регион снегът е достигнал 40 см, оповестява Struma.com, базирайки се на очевидци.

Кметът на петричкото село Самуилово Кирил Стоянов съобщи: " Снежната завивка в Подгорието е до момента от 30 до 40см. Пътят Габрене - Първомай е пристъпен при зимни условия за коли, готови за този сезон - със зимни гуми и съоръжение.

За другите, които вършат опити и са с летни гуми или гуми за мъгла, на които им се виждат конците дано да си седят в къщи, тъй като пречат на останалите участници в придвижването и основават предпоставки за ПТП. Пречат и на рейсовете, в които пътуват децата ни.. Апелирам да не се подхваща пътешестване, в случай че не е неотложно.

Пътят е добре квалифициран, несъмнено при зимни условия. Не се вижда асфалтовата настилка, само че на нея има 2см. сняг, което е добре за коли със зимни гуми. През 30 мин. минават колите на почистващата компания. Вижда се, че се работи оптимално. В Подгорския регион 2 автомобила с автоматизирано опесъчаване работят непрекъснато. " - съобщи той.

В Петрич все още снежната завивка е 25см., която измерихме със сантиметър. Снегът обаче не стопира да вали. В Сандански също вали сняг. Към момента там снежната завивка е към 17см.






Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР