Изключително странно е предложението на премиера, беше изненадващо, то е

...
Изключително странно е предложението на премиера, беше изненадващо, то е
Коментари Харесай

Румен Гечев: Предложението на премиера противоречи на здравия разум

Изключително необичайно е предлагането на премиера, беше изненадващо, то е политически несъстоятелно и опонира на здравия разсъдък. Това съобщи по Румен Гечев от Българска социалистическа партия. Той беше безапелационен, че левицата няма да поддържа оферти за свикването на Велико Народно заседание и нова Конституция.

Гечев сподели, че не е имало сондаж, защото е неправилен.

В Българска социалистическа партия имаме доста квалифицирани адвокати, цяла България му се смее за това нелогично предложение, Борисов няма и право да прави такива оферти.

Гечев счита, че смяна в Конституцията не е нужна. Всичките му оферти могат да бъдат решени без никакви проблеми, разяснява депутатът от левицата. По думите му единствено намаляването на броя на депутатите до 120 става с смяна в Конституцията.

Вътрешните избори за нов водач на Българска социалистическа партия няма да трансформират настройките срещу предложенията на премиера Борисов, уверен е Румен Гечев. Той съобщи още, че управлението на Движение за права и свободи дефинира дневния ред на Борисов.

Вчера ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че привикване на Велико национално заседание и смяна на Конституцията се слага не за пръв път на вниманието на българското общество, в това число от Борисов в сериозни за него и партията му моменти.

Нинова разяснява, че " посредством такива ходове той (Борисов) нормално цели опълчване на една група българи на други, което му подсигурява време и оцеляване ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР