Изключително остро изказване на митичен футболист в Нидерландия.Голямата легенда на

...
Изключително остро изказване на митичен футболист в Нидерландия.Голямата легенда на
Коментари Харесай

Марко Ван Бастен побесня! Нечувано изказване

Изключително остро изявление на митичен футболист в Нидерландия.

Голямата легенда на нидерландския футбол Марко Ван Бастен напряко побесня от държанието на почитателите на Аякс по време и след дербито с Фейенорд в Ередивизие.
-->
На " Йохан Кройф Арена " при резултат 0:3 за първенците, почитателите на Аякс побесняха и започнаха да хвърлят ракети на терена.

Това провокира мачът на два пъти да бъде спиран, като във втория случай бе дефинитивно. След това сцените към стадиона станаха още по-грозни, като ултрасите на Аякс започнаха да чупят и да се пробват да влязат през централния вход.

Бившият нападател и треньор на Аякс гостува на малкия екран, която излъчва мача и сподели доста мощни думи след ексцесиите.

" Дали имам решение за тази вандалщина? Не, нямам. Просто спрете професионалния футбол в Нидерландия. Да, спрете го. Сериозен съм, тъй като тези неща се случват непрекъснато. Това са умишлени дейности от почитателите и те го вършат за. Най-важният мач в Нидерландия беше преустановен поради това.

Явно не е допустимо да се спре с тези дейности. Да се играят мачовете на празен стадион не е алтернатива, тъй като футболът без почитатели просто не е футбол. Видя се по време на пандемията.

Темата е значима и политиците също би трябвало да я разискват. Радвам се, че пандемията завърши, само че от този момент се случват нелепости по стадионите всяка седмица.

Полицията би трябвало да разпитва всички осъдени почитатели. Такова нещо се прави в Англия, само че тук се смята, че е прекалено много работа за управляващите.

Резултатът от този мач би трябвало да е 0:3, само че в случай че Фейенорд настояват, че са можели да вкарат повече, тогава го направете 0:5 ", сподели Ван Бастен в студиото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР