Изключително ароматни, изцяло натурални и с невероятна грижа за кожата

...
Изключително ароматни, изцяло натурални и с невероятна грижа за кожата
Коментари Харесай

Павел Добрев и ароматният свят на сапуните

Изключително ароматни, напълно натурални и с невероятна грижа за кожата са сапуните на FunkyLab, с които към този момент сме ви срещали на нашия Mish Mash Fest. Зад относително новия бранд стои Павел Добрев , който е днешният ни воин в поредицата myStory powered by myPOS . В нея ви срещаме с хендмейд създатели, които макар провокациите през последната една година намират ентусиазъм да основават красиви неща и не престават да развиват дребния си бизнес. Как се основава бранд по време на пандемия, за какво тъкмо сапуни и с какво още следва да ни изненада FunkyLab, си приказваме с Павел.

Как се роди концепцията за основаването на FunkyLab?

Павел: Идеята зад самото име се роди много непринудено, само че зародишът за произвеждане на лични козметични артикули е от 2015 – 2016 година.

Защо тъкмо сапуни?

Павел: Производството на миещи средства постоянно е била забавна тематика, а с придвижване на времето взех решение, че имам опцията да приложа знанията и концепциите си върху артикул, който беше напълно нов за мен, а точно – сапуна. Пазарът е пренаситен на синтетични препарати, до момента в който натуралните сапуни освен са щадящи към кожата, само че и към околната среда. Някак си се получи идеалната композиция – здрава, чиста, подхранена кожа и незамърсена околна среда.

С какво се отличават те от другите, които се оферират на пазара?

Павел: Опитвам се да дам мощ и креативност на концепциите, които съгласно мен биха имали синергитичен резултат от позиция на вложени материали.

Най-важното при основаването на един подобен артикул е да има уравновесен състав, който да включва в себе си успеваемост и устойчивост.



За изработката им употребявате напълно естествени и натурални артикули. Как  избирате обособените съставки и от кое място си ги набавяте?

Павел: Съставките се сортират след дълго изследване и тестване на самите предписания. Опитът ме е научил, че колкото тестването е по-дълго, толкоз продуктът е по-добър. Работя с много снабдители, които оферират натурални и биосертифицани артикули.

Колко време лишава основаването?

Павел: Казват, че всеки един козметичен артикул има " бебешки " интервал от към две години. Мисля, че ние преди малко минахме нашия и се надяваме да се затвърдим с качествени артикули.

Харесвам доста сапунът Smooth Cappuccino, само че кои са вашите бестселъри или супергерои, както ги наричаш ти, и за какво?

Павел: Бестселър сега става сапунът ни с биосироп от Агаве, който имахме чудесната опция да представим на последния Mish Mash Fest, за което извънредно ви благодаря! Оказва се, че всеки се хвали по какъв начин след приложимост кожата става извънредно мека и подхранена, а това е музика за ушите ми.



За теб самия това занимание ли е или към този момент се трансформира в главно занятие?

Павел: Занимавам се с козметика от далечната към този момент 2012 година. Със сапуните стартирах като занимание, само че има възможност да стане и едно от главните ми занимания.

Как се реши да създадеш личен бранд точно по време на пандемия?

Павел: Всичко около FunkyLab се започва тъкмо преди пандемията, защото беше готово и чакаше момента си, с цел да види бял свят. А може би и самата пандемия се яви като катализатор, тъй като кой е по-добрият миг от този – да пуснеш сапуни на пазара във времена, в които всеки би трябвало да е с чисти ръце?

С какви провокации се сблъска и има ли това своите преимущества?

Павел: Единствените провокации бяха времеви.

Последната една година ни се постанова да пазарим най-вече онлайн, само че ти участваш и на разнообразни огромни базари. Доколко е значима персоналната ти среща с хората, които избират твоите артикули?

Павел: Предпочитам персоналната среща. Чрез нея мога да пренеса целия си опит и мотивация в няколко къси фрази, а те да бъдат задоволително безапелационни с цел да могат хората да закупят частичка от сапунената ни магия.

В същото време обаче се постанова да съблюдаваме отдалеченост. Как отговаряш на тези условия?

Павел: Предпазните средства постоянно би трябвало да са на разположение!

Улеснява ли те безконтактното заплащане, когато участваш на огромни базари?

Павел: Изключително доста ме зарадвахте като ми предложихте безконтактния ПОС терминал на. Това мъничко и практично устройство ни избави на последните базари. Оказа се, че извънредно доста хора избират заплащанията с карта в тези болнави времена и мога да кажа, че съм един горделив притежател на чудното терминалче!

Подготвяш ли нови изненади и нови сапуни за новия сезон?

Павел: Подготвяме още един модел сапун с конопено масло, както и няколко шампоана, еликсир за коса и вероятно един лек всекидневен серум за лице, само че той ще остане за по-нататък.



С поддръжката на myPOS

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР