На изборите за местни съвети числата, които предполагат, че това

...
На изборите за местни съвети числата, които предполагат, че това
Коментари Харесай

Стармър знае, че неволите на торите не означават непременно печалби на лейбъристите - въпреки победата, която Блеър така и не успя

На изборите за локални препоръки числата, които допускат, че това може да е едно от най-лошите резултати на партията в историята.

Но загубата тук-там в съвета на консерваторите не е за облагата на лейбъристите като цяло - като партията на сър Кийр Стармър е повече или по-малко статична във връзка с каузи на гласовете спрямо резултатите от изборите през май предходната година.

Следвайте локалните избори онлайн: Резултати, когато идват заглавия със извоювани места за сметка на консерваторите от либералдемократите, зелените и редица локални самостоятелни.

Близките съпоставения на измененията в каузи на гласовете демонстрират, че поддръжката за промяната е действителна и ще навреди на консерваторите, в случай че ще се играе на идващите общи избори.

Ранните резултати от Съндърланд, където Reform излъчи претенденти във всичките 25 региона, демонстрират това. Спадът в каузи на консерваторите беше съвсем огледален облик на нарастването за Reform.

Консерваторите би трябвало да са признателни, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР