Изключителната серия на Симоне Дзадза този сезон продължи и в

...
Изключителната серия на Симоне Дзадза този сезон продължи и в
Коментари Харесай

Дзадза пише история, а Валенсия е неудържим

Изключителната серия на Симоне Дзадза този сезон продължи и в днешния дуел на Валенсия против Алавес от 10-ия кръг на Примера дивисион. Италианският нападател вкара първия гол за успеха с 2:1, като забавното е, че това е негов осми гол от последните му осем точни изстрела във вратата.

Това е шеста поредна победа за “прилепите”, с което те са тимът в най-хубава форма сега. С този триумф Валенсия си подсигурява, че ще посрещне идващия кръг на втора позиция, защото третият Реал Мадрид е на 4 точки. Лидерът Барселона има една повече, само че е и с дуел по-малко.

И до момента в който статистиката звучи чудесно, то не такава обаче беше играта на състава на Марселино. Домакините от Алавес изиграха най-силния си дуел от началото на сезона и единствено малшансът ги лиши най-малко от тъждество.
@valenciacf_en's last 6 games in #LaLiga: WWWWWW#AlavesValencia 1-2 pic.twitter.com/reHZCxMljl
— LaLiga (@LaLigaEN) October 28, 2017

Дзадза откри в 34-ата минута, а “Мендисороса” посрещна изравняването в 49-ата, когато прецизен беше Алексис Руано. След това Алавес продължи да надиграва своя противник, само че в 66-ата минута Родриго Ели игра с ръка в наказателното си поле и Родриго Морено осъществя отсъдената дузпа.

Алавес към този момент има цели 9 загуби от 10 срещи и е на предпоследно място.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 10 кръг, събота 28 октомври  Алавес 1:2краен резулат  Валенсия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР