Изказванията на депутатите от ОП разделят нацията и предизвикват омраза,

...
Изказванията на депутатите от ОП разделят нацията и предизвикват омраза,
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Категорично няма да подкрепим бюджет 2018! Ще водим разговори за вот на недоверие

Изказванията на депутатите от Оперативна програма разделят нацията и провокират ненавист, съобщи в предаването "Тази заран " по БТВ депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев. Той бе безапелационен, че думи като "тахтаби ", "дървеници ", "мравки ", "маймуни ", "смачкване " нямат място в една демократична страна.
"Тези хора неотложно би трябвало да изоставен властта. Ние ще продължим да изобличаваме това ръководство и езика на омразата, който употребяват. Виждате какво става в цяла Европа. Навсякъде изхвърлят от властта националистите ", уточни депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев. "Всички приказват за прословутата имитация на Ахмед Доган (за разпределение на порциите на властта), само че никой не схваща, че тя се отнасяше за всички политически партии и кръгове, а освен за Движение за права и свободи. Движение за права и свободи също е част от тези партии. Това е силата на нашия почетен ръководител. Той може да каже истината в очите ", сподели още Цонев.
"Най-големият проблем на това ръководство е, че няма политики. Категорично няма да подкрепим бюджет 2018. Управляващите приказват за напредък и Брутният вътрешен продукт, само че не изясняват какви политики са подхванати. Тази информация е обществена. Имам информация, че и в новия бюджет няма заложени политики ", продължи Йордан Цонев.
Депутатът уточни, че приемането на бюджета е доста нестабилно. "121 гласа са плаващо болшинство. Няма никакъв късмет ГЕРБ да ни убедят да гласуваме за бюджета. Докато в това държавно управление вземат участие националисти, наблягам националисти, а не патриоти, няма по какъв начин да подкрепим толкоз значим законопроект. Ще участваме в диалози за избор на съмнение. Не желая да разясня кой е най-слабият министър. Като му пристигна времето ще разберете ", разгласи Цонев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР