„Изказванията и коментарите ми последните дни бе едно припомняне, не

...
„Изказванията и коментарите ми последните дни бе едно припомняне, не
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Сидеров взе отношение срещу поскъпването на водата в Ямбол

„ Изказванията и мненията ми последните дни бе едно припомняне, не без мотив, отправено към ГЕРБ, че сред съдружните сътрудници би трябвало да има взаимно почитание. Язовир „ Бели Искър” е язовир, разгласен за един от най-опасните у нас. На пролет, когато стартират наводненията има действителна заплаха стената да се скъса, водата да залее селото, което също се споделя Бели Искър, и всичко по пътя му. Аз съм сигурен, че тогава с хеликоптери ще кацат там висшестоящи особи, които ще оглеждат вредите и ще споделят по какъв начин ще вземат ограничения, само че към този момент ще е прекомерно късно.” Това съобщи водачът на Политическа партия АТАКА и ръководител на ПГ на „ Обединени патриоти” Волен Сидеров в ефира на ТВ АЛФА и предаването „ Неделник.

Относно повдигането на цената на водата в Ямбол с 20%, Сидеров бе безапелационен, че ще се заеме персонално това нарастване да не се случи, а шефът на ВиК в Ямбол - Стоян Радев да си откри друго занятие в живота. Припомняме, че водачът на АТАКА бе определен за депутат от Ямбол, който е и негов роден град.
В студиото на ТВ АЛФА водещият на предаването „ Неделник” Станислав Цанов сподели на Волен Сидеров фотоси, които демонстрират по какъв начин международните медии отразяват страната ни, а точно България като най-бедната и най-корумпирана страна в Европа.

В коментара си Сидеров за следващ път съобщи, че зад това стои един избран финансов кръг, който ръководи тези меди. По този метод се управлява и дефинира публичното мнение, добави още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР