Изказване на председателя на ЕНП Манфред Вебер предизвика недоволство в

...
Изказване на председателя на ЕНП Манфред Вебер предизвика недоволство в
Коментари Харесай

Скандал в ЕП! Евродепутати освиркаха Манфред Вебер, намеси ареста на Борисов в дебата за състоянието на ЕС

Изказване на ръководителя на ЕНП Манфред Вебер провокира неодобрение в Европарламента. Припомняме, че депутатите се събраха през днешния ден, с цел да обсъдят положението на Европейски Съюз. Вебер обаче стартира тематиката за ареста на някогашния български министър председател Бойко Борисов.

" Двама самостоятелни съдии оповестиха ареста на опозиционния водач в България Бойко Борисов за противозаконен. Наистина е съществено. Исках спор за върховенството на закона в България, само че ми беше отказано от " зелените ". Не политизирайте нещата, когато приказваме за върховенството на закона! ", съобщи Вебер.

От залата се чуха апели председателката на Екологичен потенциал Роберта Мецола да му вземе думата. Тя обаче съобщи, че не е гонила от трибуната нито един от евродепутатите в границите на 4-часовия спор.

Припомняме, че от ЕНП внесоха в дневния ред на Европарламента за разискване на задържането на Бойко Борисов. За изявление са се записали 16 евродепутати. Първи измежду тях беше Манфред Вебер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР