Изкачването по стълбата на имотите е повод за импулс за

...
Изкачването по стълбата на имотите е повод за импулс за
Коментари Харесай

Купувачите за първи път откриват, че тяхната нова сграда с три легла не струва абсолютно нищо

Изкачването по стълбата на парцелите е мотив за подтик за доста британци, изключително на фона на рецесията с разноските за живот – само че големият стадий бързо се провали за една двойка.

Крис и Стеф Оливър бяха оставени в капан в „ непродаваем “ новопостроен дом заради неточност в строителството, която не беше маркирана от геодезистите. Двойката купи парцел с три спални за 130 000 английски лири, употребявайки към този момент отстранената скица на държавното управление Help to Buy.

Но когато срокът на ипотеката им изтече през 2015 година, те бяха ужасени да схванат, че в действителност са в капан в ненужен дом заради проблем със застрояването - и те не са сами.

На двойката беше казано, че не могат да ипотекират още веднъж, защото постройката не е приключена в сходство със строителните разпореждания. Оттогава стана ясно, че всичките 13 жилища в новопостроеното имение в Брадфорд са изправени пред същия проблем с девалвацията, както беше показано в програмата на BBC One Rip Off Britain през 2020 година

Говорей...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР