Изисканият ресторант ADOR на хотел InterContinental Sofia е тазгодишният носител

...
Изисканият ресторант ADOR на хотел InterContinental Sofia е тазгодишният носител
Коментари Харесай

ADOR стана Ресторант на годината за 2023

Изисканият ресторант ADOR на хотел InterContinental Sofia е тазгодишният притежател на наградата " Ресторант на годината ". Хитовото заведение, което се намира в сърцето на столицата, на пл. " Народно заседание ", беше отличено на Петото издание на Българските туристически награди. Те дефинират най-хубавите достижения в региона на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

На церемонията в десета зала на НДК министърът на туризма Илин Димитров, кметът на София Йорданка Фандъкова и новият шеф на общинското дружество Туризъм в столицата Людмил Пелов връчиха статуетките на спечелилите.

Международно жури дефинира столичния ресторант ADOR на хотел InterContinental Sofia за победител в своята категория, който с изключение на една от най-интересните концепции измежду заведенията в България, прибавя извънредно прекарване посредством своята изключителна авторска кухня, неповторим интериорен дизайн и петзвездно равнище на обслужване. Специалната премия беше връчена на Живко Иванов, асет мениджмънт шеф на компанията-собственик " Галакси Инвестмънт Груп " .

 width=

Вдъхновен от емблематичното си местонахождение, ресторант ADOR е мястото, което всеки желае да посети и единствено няколко месеца след своето разкриване, към този момент въодушевява новите срещи и неповторими чувства. Той предлага неповторима панорама към пл. " Народно заседание " и храм-паметник " Св. Александър Невски ".

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР