Изхвърляне на токсините с естествени продукти и напитки. Включете тези

...
Изхвърляне на токсините с естествени продукти и напитки. Включете тези
Коментари Харесай

Детоксикация на организма за добро здраве и пълноценен сън

Изхвърляне на токсините с естествени артикули и питиета. Включете тези артикули в диетата си!

В днешно време хората живеят забързано и се хранят нездравословно. Това, несъмнено, визира освен тежестта, само че и здравето. Неправилната диета визира органите и поврежда храносмилателната система. Най-много би трябвало да внимават хората след 50-годишна възраст.

Тези храни оказват помощ за изхвърляне на токсините и могат да поправят вредите, нанесени на организма през годините!

Проблеми със здравето и съня
Токсините се натрупват в тялото и нарушават здравето ни. Това ни лишава от сила, усещаме се изтощени, не спим добре и сме без въодушевление. С течение на времето здравословните проблеми нарастват.

Как да премахнете всички нездравословни субстанции и отрови от организма? Определени артикули оказват помощ на тялото за изхвърляне на токсините.

Заменете скъпите хранителни добавки с тези естествени артикули.

Цвекло
Цвеклото е богато на минерали, витамини и антиоксиданти. Възстановява и регенерира клетките в черния дроб.

Чесън и лук
Тези два продукта са естествени антибиотици. Те съдържат флавоноиди, които оказват помощ за производството на глутатион, един от най-мощните антиоксиданти, който оказва помощ на черния дроб. Той го подтиква, оказва помощ при производството на детоксикационни ензими, които филтрират токсичните останки от храносмилателната система.

Краставици
Те поддържат здравето на храносмилателния тракт и спомагат за прочистването на черния дроб. Те са натурален диуретик. Изхвърлят токсините и отпадъчните артикули от кръвта. Също по този начин понижават проблемите с подуването на корема и задържането на вода.

Морков
Той е богат на глутатион, витамин А и бета-каротин. Той има огромни изгоди за здравето на сърдечно-съдовата система и оказва помощ за възстановяване на цялостната имунна функционалност.

Джинджифил
Той оказва помощ за понижаване на подуването на корема, поддържа дебелото черво крепко и оказва помощ за отделянето на отпадъчните артикули и отрови. Помага за възстановяване на производството на стомашни киселини и по този метод защищава тялото от инфекции. Храносмилателната система е по-бърза с помощта на джинджифила. Помага за възстановяване на метаболизма и поддържа функционалността на черния дроб.

Глухарче и зелен чай
Глухарчето оказва помощ на черния дроб да филтрира токсините и отпадъчните артикули от кръвта. Зеленият чай е по-богат на антиоксиданти и кофеин, като оказва помощ за облекчение на подуването на корема, като предотвратява задържането на вода.

Кисело мляко
Богато е на пробиотици и доставя здравословни бактерии в тялото. Киселото мляко внася верните бактерии в червата, което оказва помощ за прочистването на тялото от отрови. Избирайте кисели млека с живи бактерии и култури.

Семена и ядки
Редовният банкет на бадеми ще ви помогне да се отървете от мазнините към черния дроб. Орехите съдържат високи равнища на арганин, който оказва помощ на черния дроб да детоксикира амоняка. Те също са чудесни за здравето на мозъка. Лененото семе може да усъвършенства настроението. То обезпечава фибри, които оказват помощ за изхвърлянето на токсините от червата. Лененото семе потиска апетита и оказва помощ за намаляване. Слънчогледовите семена от своя страна обезпечават на тялото магнезий, който поддържа равнищата на кръвното налягане в норма.

Цитрусови плодове
Цитрусовите плодове са чудесни за вашата храносмилателна система, цялостни са с витамин С и са богати на антиоксиданти. Това интензивно съединяване задейства чернодробните ензими, които оказват помощ за разграждането на токсините. Започнете сутринта с чаша хладка вода, смесена със сок от един лимон или лайм. Добавете щипка морска сол и малко мед или кленов сироп. Пийте тази примес всяка заран на гладно.

Магданоз срещу отичане и за подкрепяне здравето на сърцето
Един от най-ефективните и здравословни естествени диуретици е елементарният магданоз. Направете си чай от него, който се бори против задържането на вода в тялото, оказва помощ на сърцето и кръвоносните съдове.

Съставки:
5 чаени лъжички магданоз
500 мл вода

Оставете водата да кипне и прибавете магданоза. Оставете за още 5 минути и изключете. След изстудяване прецедете и пийте 3 пъти дневно. Не пийте повече от 1 литър чай дневно.

Детокс напитка
2 лимона – измийте ги във вода с ябълков оцет, с цел да премахнете химикалите
3-4 скилидки чесън
2 см корен от джинджифил
1 литър вода

Нарежете кората на лимоните.

Вижте още: Победете кашлицата с инхалация!

Поставете вода в тенджера, прибавете кората, оставете да заври.

Пресовайте чесъна и го смесете с настъргания корен от джинджифил.

Свалете тенджерата от котлона и след известно време прибавете чесъна с джинджифил и лимоновия сок. Пийте всяка заран след пробуждане за 10-14 дни и по-късно направете отмора от 10 дни. Ако имате проблеми с високото кръвно налягане, би трябвало да пропуснете джинджифила.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР