Изходите на Пловдив са блокирани от полиция, проверяват всички автомобили.

...
Изходите на Пловдив са блокирани от полиция, проверяват всички автомобили.
Коментари Харесай

Блокираха Пловдив! Издирват избягалите въоръжени престъпници

Изходите на Пловдив са блокирани от полиция, ревизират всички коли. Днес следобяд от софийския затвор избягаха двама въоръжени пандизчии с доживотни присъди.

В момента се търсят в цялата страна, съобщи Марица.

Охраната на пандиза е стреляла по бегълците. По непотвърдена към този момент публично информация става въпрос за двама наказани с присъда пожизнен затвор.



Избягалите пандизчии са:  Радослав Колев, рецидивист, наказан на наказване отнемане от независимост в размер на 26 години, за убийство;  Владимир Стефанов, рецидивист, наказан на наказване отнемане от независимост в размер на 30 години, за обир, похищение и опит за ликвидиране на двама чиновници на Министерство на вътрешните работи.



По първични данни, бягството е осъществено и посредством опасност на дежурни надзиратели с огнестрелно оръжие, с което пандизчиите са разполагали, като по този метод са преодолени няколко поста в корпуса на Затвора София.

На място в Затвора София са изпратени двама прокурори от СГП, като дейностите по следствието се правят от Столична дирекция на вътрешните работи. Координират се дейности с Министерство на вътрешните работи за търсене на бегълците. Те са били тежковъоръжени, нападнали защитата, а на входа ги чакал лек автомобил, с който избягали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР