Изгряващата звезда на UFC в полусредна и средна категория Хамзат

...
Изгряващата звезда на UFC в полусредна и средна категория Хамзат
Коментари Харесай

Хамзат Чимаев готов да се качи при тежките

Изгряващата звезда на UFC в полусредна и междинна категория Хамзат Чимаев желае да се бие в още една категория. 26-годишния чеченец показа в изявление за организация ТАСС, че е подготвен да се качи в тежка категория. " Borz " стартира доста мощно в UFC и съумя да завоюва 2 борби в 2 разнообразни категории в 10 дни. Това му завоюва много популярност и предишния месец Чимаев направи още 1 борба, в която нокаутира своя противник за 17 секунди.

В момента има доста звук към непобедения войник и той се възползва по най-хубавия метод. Хамзат не стопира да провокира наляво и надясно едни от най-хубавите бойци. Наскоро той изяви предпочитание да се бие с Израел Адесаня, само че е малко евентуално това да се случи.

От UFC му готвят борба с топ войник, която да е основна за някоя от галавечерите през ноември или декември. Чимаев е забавен войник и не се интересува от категориите.

“Ще забележим какво ще стане. Има алтернатива и за тежка категория. Защо да не се удрям при тежките? Мога да кача до 92 кг и да се удрям в тежка категория”, съобщи той пред ТАСС
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР