Изграждането на силни бизнес връзки винаги е било крайъгълен камък

...
Изграждането на силни бизнес връзки винаги е било крайъгълен камък
Коментари Харесай

Шест AI инструмента, които правят изграждането на бизнес отношения 10 пъти по-лесно

Изграждането на мощни бизнес връзки постоянно е било крайъгълен камък на триумфа. Създаването на значими взаимоотношения и поддържането на професионални връзки с огромно многообразие от хора може да отключи вълнуващи благоприятни условия и съдействия, стимулирайки напредък, въздействие и влияние. Но до момента в който човешката връзка не се е трансформирала доста от хиляди години, изкуственият разсъдък (AI) отваря нови средства за това, като твърди, че надминава доста аспекти на връзката и я прави по-ефективна.

Тъй като изследвам практиките и еволюцията на бизнес взаимоотношенията повече от десетилетие, има няколко съществени казуса, с които хората се сблъскват към бизнес мрежите, написа Лирон Гликман в публикация за Entrepreneur. 

Едно основно предизвикателство е неправилното усещане, което хората имат за себе си по отношение на работата в мрежа – те или „ го имат “, или не.
Второто основно предизвикателство е фактът, че построяването на взаимоотношения лишава време и сила и хората постоянно нямат мотивация да „ работят “ върху работата си в мрежа, с цел да реализиран тези скъпи връзки и в последна сметка мечтаните резултати.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР