Изграждането на нов мост над река Дунав при Русе няма

...
Изграждането на нов мост над река Дунав при Русе няма
Коментари Харесай

Областният управител на Русе: Стотици фирми фалираха заради опашките по Дунав мост

Изграждането на нов мост над река Дунав при Русе няма опция, защото настоящето оборудване не може да смогне на големия трафик . Това съобщи в ефира на bTV регионалният шеф Галин Григоров.

„ За последните няколко години стотици компании от района – транспортни и спедиторски, банкрутираха поради невъзможността да минават за обикновено време „ Дунав мост”, уточни той.
По думите му районът е изостанал инфраструктурно, като точно мостът е и причина трансграничните връзки с Румъния да не са на задоволително положително равнище: „ Ние сме щастливи, когато колоната е под 5-6 километра ”. Григоров означи, че тематиката е коментирана и с управляващите в северната ни съседка, които също са на мнение, че е необходим нов „ Дунав мост”.
Той беше безапелационен, че все още проблем с африканската чума по свинете на наша територия няма . От румънска страна за болестта е пристигнала информация още през март, като оттогава у нас е затегнат контролът, а съществени ограничения са взети и от другата страна на Дунав – в Гюргево.
Галин Григоров, който е номинация на Вътрешна македонска революционна организация, е на мнение, че трусовете в „ Обединени патриоти” няма да разбият обединението и те са просто „ взаимоотношения сред личности” .
„ Още при влизането ни във властта ясно си дадохме сметка, че избрани маргинали и опозицията ще нападат по-малкия сътрудник в ръководството, което е по-лесният вид. Отношенията сред някои хора в обединението са от години и те не са загадка за хората”, означи регионалният шеф, като съпостави обстановката в „ Обединени патриоти” с тази в семейство, където има както раздори, по този начин и сдобрявания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР