Изграждането на газовия хъб Балкан до Варна и на газовите

...
Изграждането на газовия хъб Балкан до Варна и на газовите
Коментари Харесай

Ръцете Засърбяха! Бойко Борисов Най-Накрая Разкри Къде Ще Се Изсипят Китайските Милиони! Ще Намажат

Изграждането на газовия хъб " Балкан " до Варна и на газовите връзки в района бяха разисквани в Белград от водачите на България, Сърбия, Гърция и Румъния, съобщи БНР.

Премиерът Бойко Борисов изясни, че за свързването на четирите пристанища - Солун, Кавала, Бургас и Варна със скоростна железница ще се търси, с изключение на европейско финансиране, и вложения от Китай.

" Газовите връзки, те не се конкурират, тъй като нашите стопански системи, те ще се подвигат и ще трябват доста повече газ, доста повече транспортни коридори. Ние, балканците, бих го нарекъл, имаме две благоприятни условия през 2018 година - среща на Европейски Съюз със Западните Балкани, среща на китайския министър председател с " 16+1. Да се подготвим с планове ", прикани българският министър председател.

След четиристранната среща на високо равнище сред Сърбия, България, Гърция и Румъния, министър председателят Бойко Борисов предвижда, че до 2 години ще са издигнати огромна част от автомагистралите и жп връзките сред страните.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР