Изгоненият от столичния кмет Йорданка Фандъкова, бивш изпълнителен директор на

...
Изгоненият от столичния кмет Йорданка Фандъкова, бивш изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Изгоненият от Фандъкова шеф на завода за боклука се вихри в село Лозен

Изгоненият от столичния кмет Йорданка Фандъкова, някогашен изпълнителен шеф на Завода за отнасяне на боклуци Николай Савов , се вихри в село Лозен, написа "ПИК ". Доскоро той беше зам.-кмет на община Елин Пелин, която няма нищо общо със село Лозен, което е към столичния регион „ Панчарево “. Савов върви и буни хората в селото да излизат на всевъзможни митинги за щяло и не щяло, без да е локален гражданин. Не е ясно с каква цел ги подбужда. Според локалните, желае да яхне вълната на неодобрение и да бъде припознат от някоя партия. Те разясняват, че търси политическа кариера и реализация откакто беше изпъден от ГЕРБ и от зам.-кмет на Елин Пелин. Община Елин Пелин се ръководи от Вътрешна македонска революционна организация. Най-вероятно желае да бъде видян от така наречен партии на митинга или бъдещите ръководещи.

Българска социалистическа партия ревниво го пазеха при отстраняването му от поста шеф на завода за отпадък. Савов беше освободен от длъжността поради случай с общ служащ . Човекът е паднал от стълба. Той е бил откаран в "Пирогов ", само че е умрял в резултат на затруднения при интервенциите. Фандъкова тогава разпореди инспекция на Савов за здравословните и безвредни условия на труд в завода. Той беше упрекнат от Столична община в систематични нарушавания и организация на работата.

За залитането на Савов към Българска социалистическа партия си проличава от обстоятелството, че му приглася младият Еньо Савов, който не му е наследник, само че е водач на партията за регион „ Панчарево “ и е бил претендент за народен представител в 23-ти изборен регион в София през 2017 година Еньо Савов се движи в редиците на столичната левица и е подкрепял ревниво Румен Радев на президентските избори. Заради интриги в столетницата, Еньо Савов е изваден от листите и на последните три парламентарни избори не е вкарван в тях.

Интересен факт е, че Еньо Савов е съучастник с Николай Алгафари (баща на журналиста и някогашен пиар на Българска социалистическа партия Нидал Алгафари) в неправителствената организация „ Фабрика за хрумвания и политики “. Николай Алгафари пък стана член на ГЕРБ. Младият Савов е и в Асоциация за интернационално публично развиване – клон Бургас. В нея влиза Яна Вангелова, която в този момент се подвизава в „ Промяната продължава “, а преди този момент се въртеше към Българска социалистическа партия. Тя е някогашен ръководител на Националното посланичество на студентските препоръки, в чието управление се подвизава 12 години и не пуска кокала.

Министерството на образованието им разкри далаверите в собствен отчет през 2019 година за безразборни разходи за над 317 000 лева, от които безобразни 7239 лева за хавлии, 2003 лева за медали и купи, 7246 лева за грамоти, плакети, флашпамет за летния университет, 5550 лева за грамоти, термочаши, баджове и плакети за зимния университет, 8409 лева за рекламни материали за "Студент на годината " и други

Общо взето Николай Савов и Еньо Савов бързо се ориентират в политическите игри!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР