Изгоненият от партията на Бареков и настоящ общински съветник в

...
Изгоненият от партията на Бареков и настоящ общински съветник в
Коментари Харесай

ПЪЛЕН АБСУРД! Общинският съветник от Стара Загора Янко Янков изуми с безграничната си наглост жителите на града!

Изгоненият от партията на Бареков и сегашен общински консултант в град Стара Загора Янко Янков остави жителите на града без думи с следващата си цинична постъпка. Вълна от мнения, изразяващи неразбиране, заля обществените мрежи откакто кореспондент на zarata.info разгласява фотография, показваща къде господин Янков паркира лъскавото си возило.

Това не е първата сходна постъпка на общинския консултант. Многократно поданици на града са се оплаквали от наглото му държание, демонстрирано както в старозагорските кръчми и нощни заведения, по този начин и в постройката на Общината. Хората главно недоволстват от обстоятелството, че той самият ръководи една от най-големите фейсбук групи "Група за истината за Стара Загора ", чиято съществена цел е да се разгласяват фотоси на нарушите ли на закона, а в това време Янков погазва правила и правила без никакъв срам.

Припомняме, че името му нашумя към изгонването му от партията на евродепутата Николай Бареков и последващото му влизане в редиците на олихарха Христо Ковачки, където излезе информация, че е бил на заплата. Близки до старозагорския предприемач споделят, че при него постоянно парите са определящи - причислява се към тази партия или политик, от която или който може да извлече финансови облаги. Така те си изясняват и очевидното му замогване през последните няколко години.

Остава въпросът за какво не се стартира процедура по преустановяване на пълномощията му като общинския консултант.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР