Изглежда с края на ерата Джеймс Бонд за Даниел Крейг

...
Изглежда с края на ерата Джеймс Бонд за Даниел Крейг
Коментари Харесай

Неочакваните прояви на Даниел Крейг

Изглежда с края на ерата " Джеймс Бонд " за Даниел Крейг пристигна време за по-необичайни планове и функции, в каквито не сме си представяли артиста, който в последните 15 години е олицетворение на 100 % мъжага (извиняваме се за израза, само че какво, в случай че не това, е сътрудник 007?).
 Даниел Крейг, Тайка Уайтити и новата реклама на Belvedere Vodka с артиста
Завидните танцови умения на Даниел Крейг

И къде ги показва

След като го видяхме да танцува в малко рекламно видео под режисурата на Тайка Уайтити, напълно скоро ще забележим 54-годишния Крейг режисиран от различен самоуверен режисьор - Лука Гуаданино ( " Призови ме с твоето име " ).

Той ще взе участие в екранизация на един от по-малко известните романи на Уилям Бъроуз Queer, излязъл на български през 2005 година под името " Сбъркан " (изд. Фама). Смятан за съвсем автобиографичен, той наблюдава подвластния от опиатите Уилям Лий в Мексико Сити през 40-те години на предишния век.
 Снимка 549033

Там той раздиран от личните си вътрешни демони, както и от неосъществимата си обич към Юджийн Алертън - американски боен от Флорида. От Deadline ни напомнят, че Queer е писан през 1953 година, само че излиза чак през 1985 година, когато Бъроуз - най-известен с романа си " Голият обяд ", е подготвен намерено да съобщи, че е хомосексуален и че е имал хероинова взаимозависимост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР