Изглежда практиката с неплащане на застраховките не е само в

...
Изглежда практиката с неплащане на застраховките не е само в
Коментари Харесай

Германските власти спипаха Ferrari за 300 хиляди евро без застраховка

Изглежда практиката с неплащане на застраховките не е единствено в България, а доказателство за това идва от Германия, където притежател на ново Ferrari F8 Tributo бе спрян от полицията заради тази причина. Историята е разказана от управляващите в обществените мрежи, а под обявата могат да бъдат открити мнения с въпроса „ Може да си разреши Ferrari за 300 хиляди евро, само че не може да си заплати застраховката? “



Колата е записана при започване на тази година, а оттогава 32-годишния ѝ лидер не е плащал месечните си вноски за застраховка. Именно заради това колата е спряна от служителите на реда, които взимат документите за регистрация, стопират колата от придвижване и смъкват номерата ѝ.

Припомняме, че F8 Tributo е един от най-новите модели на италианската марка, който се задвижва от 3.9-литров бензинов осмак с мощ от 720 конски сили и оптимален въртящ миг от 770 нютон метра. Така, че разноските за колата надали са най-големият разход за притежателя, съдейки по разхода на гориво, който подобен автомобил има.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР