Изглежда, че зимата между и е приключила.Стипцата оттегли съдебното си

...
Изглежда, че зимата между и е приключила.Стипцата оттегли съдебното си
Коментари Харесай

Софи Търнър се оттегли от делото срещу Джо Джонас след постигане на споразумение за попечителство над детето

Изглежда, че зимата сред и е завършила.

Стипцата отдръпна правосъдното си дело против артиста съвсем четири месеца откакто го съди за „ непозволеното задържане “ на двете им дъщери, съгласно правосъдни документи, получени от E! Новини.

В решение за уволняване, подписано на 17 януари, арбитър от Ню Йорк сподели, че някогашната двойка е „ схванала “ наставнически проект за, 3 и 18-месечно момиченце, чиито букви са посочени като DMJ. Искът на Софи против Джо беше отритнат „ със единодушието на страните “, съгласно правната документи, без адвокатски хонорар или разходи, присъдени на който и да е от тях.

Отхвърлянето идва три месеца след Софи, 27, и Джо, 34, реализираха съглашение за попечителството къде ще живеят децата им. Както се споделя в взаимно изказване пред E! Новини през октомври, „ След продуктивно и сполучливо ходатайство, ние се споразумяхме, че децата ще прекарват еднообразно време в любящи домове както в Съединени американски щати, по този начин и в Обединеното кралство. Очакваме с неспокойствие да бъдем чудесни жанр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР