Изглежда, че дори и след години, ако любовта между двама

...
Изглежда, че дори и след години, ако любовта между двама
Коментари Харесай

Истинската любов винаги побеждава: Брадли Купър и Ирина Шейк са отново заедно

Изглежда, че даже и след години, в случай че любовта сред двама души е същинска, може да се възроди, като че ли в никакъв случай не са се разделяли. След като Ирина Шейк и Брадли Купър оповестиха завършек на връзката си преди цели 3 лета, през днешния ден са още веднъж дружно и по никакъв начин не крият, че са се събрали.

Вчера двамата бяха видяни дружно в Ню Йорк и по всичко проличава, че са били на сантиментална среща. Актьорът и моделката вървяха прегърнати по улицата, разхождайки две от кучетата на Брадли. Двамата просто не можеха да смъкват ръце един от различен и очевидно връзката им е още по-силна от преди.

Bradley Cooper and Irina Shayk romance has been rekindled as their PDA goes on display
— Naija (@Naija_PR)
Кога тъкмо са се събрали не е известно, само че мълвата, че Ирина и Купър са възобновили любовните си връзки, обикаля медиите от няколко месеца насам. И досега двойката резервира цялостно безмълвие по тематиката, само че появяването им на обществено място потвърждава безмълвно, че са дружно. Всъщност, Брадли и Ирина подсказаха напълно ясно, че са във връзка още на Хелоуин, когато Шейк показа палава фотография, на която се е настанила комфортно в скута на артиста, облечена в предизвикателно долни дрехи, а той беше маскиран като мечок.

 
                             

Слуховете, че са се събрали обаче се зародиха още през лятото, когато и двамата разгласиха фрагменти от почивката си на Бахамите. Тогава техни доближени потвърдиха, че Брадли и Ирина са стоплили връзките си и са подготвени да имат още деца. Припомняме ви, че плод на любовта им е 5-годишната им щерка Леа. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР