Изглежда, че Антъни Смит е една крачка по-близо до битка

...
Изглежда, че Антъни Смит е една крачка по-близо до битка
Коментари Харесай

Антъни Смит: Готов съм да се бия с Джоунс по всяко време

Изглежда, че Антъни Смит е една крачка по-близо до борба за златото на Ultimate Fighting Championship. Към момента Смит заема третото място в класирането на UFC в тежка категория. Той направи огромен скок до топ тройката в 92-килограмовата дивизия като събмитна Волкан Оздемир посредством rear naked choke в UFC Fight Night in Moncton в края на Октомври 2018 година.

Джон Джоунс е неотдавна още веднъж притежател на златния пояс в полу-тежката категория в UFC. Той доближи до задачата си след преобладаващото си показване над Александър Густафсон в UFC 232 на 29 декември предходната година.

Смит неотдавна беседва с кореспонденти и разкри, че неговият управител е в договаряния с UFC за евентуален мач за купата сред Джон и Антъни.

" Разбира се моят управител към този момент договаря с UFC и аз мисля, че можем да го реализираме. Още не е ясно по кое време ще се случи, тези неща ще се доуточняват, само че аз съм подготвен. Готов съм да се удрям с Джон когато и да е и на всяко място. Ако желае, още този уикенд! Това е боят, който почитателите желаят да видят.” приключи Антъни Смит. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР