Изглежда Башар Рахал най-после оцени вече бившата си съпруга Калина.   Това

...
Изглежда Башар Рахал най-после оцени вече бившата си съпруга Калина.
 
Това
Коментари Харесай

Башар Рахал най-после оцени жена си Калина

Изглежда Башар Рахал най-сетне оцени към този момент някогашната си брачна половинка Калина.

 

Това стана месеци след раздялата му с Райна Караянева поради постоянните й изневери и седмица, откакто тя сподели фотография с нов мъж в Инстаграм.

Актьорът на собствен ред също не й остана задължен и разгласява серия фотоси на Калина с уточнението, че са без филтър. Очевидно това е неговото самопризнание, че е сбъркал, изоставяйки я поради по-младата Райна.

 

Според мнозина оповестените от артиста фотоси на Калина в обществените мрежи, са самобитно обществено пояснение в обич към някогашната му брачна половинка и самопризнание, че съжалява за раздялата си с нея.

 

За никого не е загадка, че той серийно й изневеряваше в България, до момента в който тя беше в Съединени американски щати, дружно с двете им дъщери. В Лос Анджелис, Калина има сериозна кариера като тв продуцент, до момента в който ливанецът макар функциите си в американски продукции, по този начин и не съумя да се утвърди задоволително зад океана. Той се завърна в България преди повече от десетилетие и това се оказа ползотворно за кариерата му, само че пагубно за фамилията.

 

Всеизвестен е фактът, че Рахал е със слаб ангел и евентуално заради тази причина той стартира да живее като ерген в София. Разбира се новините за похожденията му не останаха скрити за майката на двете му дъщери. Въпреки това в продължение на години двойката се правеха на семейство за пред света, само че през 2019-а Башар публично призна, че има връзка с Райна Караянева, с която водеше предаването „ Лотария България " по Би Ти Ви.

 

Калина пък на собствен ред завъртя щастлива връзка със собствен колега-афроамериканец. Снимки в обществените мрежи свидетелстват, че той се познава с Башар и даже са чествали дружно Коледа през 2021 година

В компанията с изключение на тях двамата и Калина, е една от дъщерите на бившето семейство Рахал, починалият към този момент артист Христо Живков със своята половинка Ружа, както и други близки. Райна обаче не се виждана тези фотоси.

 

След като предходната седмица Караянева обществено разкри новата си тръпка с по-младия от Башар мъж, ливанецът потвърди, че Калина, въпреки и с много години над 34-те на Райна, наподобява по-добре от нея и му е по-скъпа. Именно това беше очевидният намек в фотосите, за които Башар категорично посочи, че са без филтър.

 

За никого не е загадка, че Райна, с изключение на да си прави пластични интервенции, е склонна и да обработва точно личните си фотоси, преди да ги разгласява в обществените мрежи. Очевидно за разлика от нея, Калина не страда от сходни мании и умерено се демонстрира пред всички в натуралния си тип.

 

„ Няколко хубави остарели фотоси с... Бейби Мама ”, написа на британски език Башар в коментар към фрагментите, добавяйки сърчице към обявата си.

„ Изключително красива и надарена жена сте имали, господин Рахал. Колкото до insta pics дуела – резултатът е Х ", написа една от последователките на артиста.

 

Положението на ливанеца към днешна дата удостоверява, че човек прави оценка това, което има, едвам откакто го изгуби. Дали обяснението му в обич ще върне Калина, единствено времето ще покаже.

Инфо: Уикенд

Тагове: Башар Рахал Калина съпруга бивша съпруга Райна Караянева развод изневери
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР