Изгледах и двете интервюта на Иван Гешев пред Полина Паунова

...
Изгледах и двете интервюта на Иван Гешев пред Полина Паунова
Коментари Харесай

Проф. Костов: Иван Гешев е фиксиран негативно в някои олигарси и политици

Изгледах и двете изявленията на Иван Гешев пред Полина Паунова (първо по последователност, по-убедително, по-настъпателно, с по-голяма санитарна дистанция) и при Мария Цънцарова (второ по последователност, със същите въпроси, без необикновен принос към информацията от първото, с по-къса санитарна отдалеченост, някак по-предпазливо и по-свенливо). Не инцидентно единствено при Паунова разплиска водата. Ето моите акценти от видяното и чутото, през професионалния инстикт на доктор с десетилетна работа с човешки ориси:

1. Иван Гешев беше доста разтревожен, прибързан и на моменти комплициран, погледът му, постоянно търсеше нещо по тавана на студиото, като възпитаник на изпит, евентуално опорна точка, с цел да закрепи разхвърляните и нефокусирани отговори, които бягаха от значителното.

2. Гешев шикалкавеше и избягваше съответни отговори на съответни въпроси и избягваше назоваването на съответни имена на някои олигарси, които дефинира, до момента в който драговолно назоваваше други, в отрицателен подтекст, в хипотезата на непорочност.

3. Гешев се спасяваше в общи приказки и опитите му за подигравка дразнеха и бяха досадни.

4. Иван Гешев е закрепен отрицателно в някои олигарси и политици (Прокопиев, Божков) и съчувствено в други (Пеевски, Горанов, Борисов). С едните си написа известия, а другите не харесва.

5. През цялото време на двете изявленията се правеше, че не е осведомен със знакови следствия и случки, само че помнеше елементи от несъществени такива.

6. Плащал е много висок наем от 6 000 лева на месец за къща в резиденция " Бояна ", в която е живял - висока цена даже за добра заплата в България.

7. Иван Гешев демонстративно не харесва две партии - Политическа партия и Демократична България - и това е ужасяващо, тъй като го демонстрира като подвластен от другите, които са му симпатични. Мисля, че с това свое желание добави няколко хиляди гласа към тези две партии на идващите избори.

8. Гешев изпи толкоз доста вода колкото диабетик с висока кръвна захар или болен от инсипиден диабет. Това беше очеваден симптом на безпокойствие, неустановеност и боязън за отговори.

9. Очевидно за Иван Гешев има политически благосклонности, които го вършат уязвим за длъжността, която заема.

10. Няма да подава оставка, тъй като пази прокуратурата от зависимости, което опонира на неговата безапелационна теза, че всеки прокурор е самостоятелен от него.

ИЗВОДИ ЗА ОБЩЕСТВОТО:

1. При липса на без значение правораздаване и неоснователен, изборно работещ основен прокурор, " истината " която ни се сервира от подвластните институции и медии, няма нищо общо с действителността.

2. Правосъдна промяна с лични промени във Висш съдебен съвет и основна прокуратура са неизбежни!

проф. Коста Костов, Фейсбук
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР