Издирват с Европейска заповед за арест Димитър Милков, синът на

...
Издирват с Европейска заповед за арест Димитър Милков, синът на
Коментари Харесай

Извънредно! Издирват с европейска заповед за арест син на наша звезда

Издирват с Европейска заповед за арест Димитър Милков, синът на един от основателите на „Първа частна милиция“ Найден Милков, написа „Флагман“.

32-годишният престъпно проявен и неведнъж осъждан бургазлия още веднъж не се яви в правосъдна зала по случая с откраднатия телефона на 18-годишно момче от бургаския жк. „Меден рудник“.

Драмата се разиграла на 23.06.2020 година, малко след 20:30 часа, когато в региона на блок 29 на най-големия жилищен комплекс, Милков-младши причакал младежа и му откраднал телефона – марка „Самсунг“. Полицаите доста бързо стигнали до следите на Димитър, само че защото не е бил открит на адреса си, е разгласен за търсене.

Милков-младши е упрекнат, че в изискванията на рисков рецидив, е заплашил момчето, като му е споделил, че ще го убие, в случай че не му даде сумата от 80 лева В обвинителния акт написа, че Димитър е предизвикал междинна телесна щета на младежа, защото е използвал мощ, с цел да получи телефона и средствата му.

Срещу сина на Найден Милков има и трето обвиняване. В дома си в блок 29 в жк. „Меден рудник“ държал прекурсор за произвеждане на наркотични субстанции за разпространяване, а точно: 1,380 л /1 319,170 грама/ толуен (толуол, метилбензол, фенилметан, С6Н5СН3), на стойност 9,50 лева /девет лв. и петдесет стотинки/.

Милков-младши е добре прочут на полицията в града, а престъпното му досие е няколко тома с най-различни прегрешения. Макар че е лежал зад решетките, престоят му в пандиза не е съумял да го превъзпита.

По последни данни, Димитър Милков се намира в Германия, само че не е ясно какво тъкмо прави там. Очаква се Европейската заповед за арест да бъде изпълнена, защото поради тежестта на обвиняванията и плануваните санкции, е наложително той да участва в правосъдна зала по време на досъдебното произвеждане.

Окръжният съд в Бургас е насрочил последващо съвещание 21 юли 2022 година

Припомняме, че той е наследник на Найден Милков от първия му брак, от години основава проблеми на известния си татко, свързани с използването на опиати, нелегално владеене на оръжие и палеж, побоища. Преди години Найден даже изгони Димитър от вкъщи си, откакто на кръстовище в „ Меден Рудник“ младежът преби измежду бял ден полицейски чиновник.

Димитър прекара много време в наркокомуна в Испания, финансиран от татко си, само че и там не съумяха да му оказват помощ да се откаже от опиатите. Още преди да навърши пълноправие Митко почнал да излиза с несъответствуваща компания и без да усети, се пристрастил към най-лошия опиум – хероина. В началото никой от фамилията му не подозирал за казуса на задоволеното с всички екстри дете.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР