Издирването на изчезналия самолет МН370 не доведе до никакви резултати

...
Издирването на изчезналия самолет МН370 не доведе до никакви резултати
Коментари Харесай

По време на издирването на малайзийския Боинг, открили подводна планина по-висока от Еверест

Издирването на изчезналия аероплан МН370 не докара до никакви резултати и ориста на малайзийския Боинг продължава на е тайнственост, само че по тази причина пък разкри цялостен един нов свят на дъното на Индийския океан, за който до момента не се е знаело нищо, предава NBC. И въпреки, че няма и диря от самолета, който изчезна на 8 март 2014 година по време на най-скъпата издирвателна задача в международната история въобще, бяха направени доста открития за Индийския океан, за които до момента не се е знаело. Новите карти на дъното му са скъпи за учените.


" Известно е, че единствено 10-15 % от морското дъно е изследвано, " твърди Стюард Минчин от Австралийския геонаучен институт. " Благодарение на тази интервенция Индийският океан става един от най-добре картографираните дълбоки водни басейни. "

Издирването на Боинг 777, в който изчезнаха 239 пасажери, продължи три години и се водеше от Австралия, Малайзия и Китай. Бяха подробно тествани 120 000 квадратни километра. Това, което спасителите разкрили, нямало нищо общо с изчезналата машина. Все отново разкрили един изцяло нов свят, в който има и планина по-висока от Еверест.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР