Издирването на избягалия вчера сутринта арестант от Трето Районно управление

...
Издирването на избягалия вчера сутринта арестант от Трето Районно управление
Коментари Харесай

Продължава издирването на избягалия арестант


Издирването на избягалия през вчерашния ден сутринта задържан от Трето Районно ръководство в Пловдив продължава

"По случая е назначена вътрешна инспекция и при възможни открити нарушавания ще бъда праволинеен към управлението и длъжностните лица на районното ръководство ", съобщи шефът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков. Той добави, че с негова заповед е прекъсната и отпуската на началника на полицейското ръководство Никола Симов.
Избягалият Петър Петров е на 26 години. От Монтана е, само че живее в Пловдив, където има адресна регистрация. Старши комисар Илков сподели още: "Той е престъпно проявен, главно за разпространяване на наркотични субстанции. Не можем да имаме терзания по отношение на това, че лицето е рисково и съставлява заплаха за обществото ".
26-годишният мъж съумява да заблуди полицейските чиновниците от Трето Районно ръководство в града под тепетата и да избяга, правейки това, като скача от втория етаж през прозореца на тоалетната на постройката.
Пловдивчани са разтревожени: "Притеснително е, човек като върви по улиците не знае какво може да му се случи. Трябва да се вземат съответни ограничения да не случват сходни неща повече. Не е редно толкоз елементарно да бягат, би трябвало по-строго да ги държат. От пандизите всеки ден бягат хора, в България сме и съгласно това е изцяло обикновено за страната ".
В профилираната работа по издирването на беглеца взе участие целият състав на полицията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР