Издигнатият от Продължаваме промяната като стожер в борбата с корупцията

...
Издигнатият от Продължаваме промяната като стожер в борбата с корупцията
Коментари Харесай

Сензационна развръзка с Иван Христанов - борецът с корупцията от ПП пристана на Стефан Янев, Маджо му обещал солидна подкрепа

Издигнатият от " Продължаваме промяната " като стожер в битката с корупцията Иван Христанов пристана на " Български напредък ". Сензационната вест разкриха източници на ПИК от средите на Стефан Янев.

Припомняме, че преди дни Христанов напусна партията на Кирил Петков и Асен Василев, защото харвардите взеха решение да дадат водаческото място в листата в Плевен на отцепника от Има Такъв Народ Радостин Василев. На предходните два вота точно Христанов оглавяваше тази листа. Най-вероятно някогашният зам.-министър на земеделието е останал афектиран от решението на Петков и Василев и по тази причина разгласи своето отдръпване. Още повече че той се нагърби с поръчковите акции на съпредседателите на " Промяната " в " битката " им с корупцията.

Според източниците на ПИК обаче Христанов още преди да напусне Политическа партия, си е намерил друга партия. Стефан Янев и " Български напредък " го приели с ненаситност и даже са му дали водаческото място в листата в Плевен.

Неофициално осведомени оповестиха пред ПИК, че някогашният зам.-министър на земеделието се употребил с благословията на Младен Михалев-Маджо. Бизнесменът, чието име се свързва с организираната престъпност, даже му заречен 6000 сигурни гласа в региона, с което да подсигури влизането му в идващия парламент.

Така на идните избори в Плевен се обрисува яростна борба. Освен Христанов и Руди Гела, най-вероятно Слави Трифонов ще оглавява листата на " ИТН " в града, а като прибавим и претендента на ГЕРБ, то всеки един глас може да се окаже решителен за изхода от изборите в града.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР