Издателят Иво Прокопиев иска ревизия на приключилите ревизии на Пеевски.

...
Издателят Иво Прокопиев иска ревизия на приключилите ревизии на Пеевски.
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Семейството на Прокопиев дълги години е търкало ушите на Тодор Живков

Издателят Иво Прокопиев желае проверка на завършилите проверки на Пеевски. Явно няма значение какви са резултатите, значимо е да има доста на брой проверка. Даваме изказванията на финансовия министър Асен Василев на прокуратурата. Това разяснява ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в коридорите на Народното събрание.

" Предупредихме преди два дни за репресии от страна на вицепремиера Асен Василев. От медиите към този момент разбираме, че някой на някого нещо бил споделил, нещо към селската чешма, прокситата на Прокипиев го тиражират. Това се свежда до знанието на Асен Василев, който дава отговор на въпроси и подхваща непозволени дейности. Ревизия се прави на Делян Пеевски. Това са политически репресии опит за кавга с политически конкурент. Затова тези дейности ще ги дадем на прокуратурата ", сподели Мустафа Карадайъ.

" Олигархът Иво Прокопиев може да осъди всеки, който си изиска, тъй като владее правосъдната система ", сподели Карадайъ.

" Олигархът и медиен монополист е от положително комунистичеко семейство, което дълги години е посрещало Тодор Живков и му е търкало ушите в ловно стопанство " Воден ". Няма да се уплашим от енергийния и медийния монополист с блестящо комунистическо родословие Иво Прокопиев. В разнообразни страни олигархията постъпва по този начин по отношение на тези, които приказват истината ", сподели Хамид Хамид.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР