Изданията „Файненшъл Таймс”, „Форбс” и „Политико” я определят като един

...
Изданията „Файненшъл Таймс”, „Форбс” и „Политико” я определят като един
Коментари Харесай

Българката Ева Майдел – най-добрият евродепутат

Изданията „ Файненшъл Таймс”, „ Форбс” и „ Политико” я дефинират като един от най-влиятелни млади политици в Европа, а Европейският парламент два пъти ѝ даде премия за най-хубав евродепутат.

От през вчерашния ден българката Ева Майдел е и отпред на най-голямата европейска неправителствена организация. Тя ще е

първата жена, първата източноевропейка и най-младият ръководител в 70-годишната история на “Европейското движение” ,

споделя NOVA.

В новата си роля обаче ѝ следва да се сблъска с едно от най-големите провокации в кариерата си. Признава, че няма да е елементарно. Но като президент на „ Европейското движение” си е сложила цел да влага в младите.

Надява се те да забързат реформирането на съюза. Затова ги поддържа и даже и на пръв взор нетрадиционните им хрумвания за Европа. Като на тези фешън дизайнери, които се сплотяват около плана да създадат модерни облекла с претекстове от европейския байрак.

„ Имаме потребност от нова концепция за Европейски Съюз, тъй като Европа не е независимо, настрана тяло, тя е това, което ние създадем от нея “ ,

сподели Ева Майдел след избирането си.

„ Имам сила и оптимизъм с Европейското придвижване да разкажем тази нова история за Европейски Съюз на дейните и младежите. Благодаря на политическа партия ГЕРБ, която има вяра и поддържа капацитета на новото потомство “, сподели още тя.

Ева Майдел има вяра, че Европа ще успее още повече да възпламени и сплоти младите. Надява се и България да способства за положителния ѝ имидж. А с това страната ни да усъвършенства и своя личен статут в границите на общността – изключително предвид на европредседателството.

Вижте какво сподели Ева Майдел във видеото горе.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР