Издадена е заповед за уволнението на служителя на националното тол

...
Издадена е заповед за уволнението на служителя на националното тол
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Служителят на БГТОЛ от "Дунав мост" ще бъде уволнен

Издадена е заповед за уволнението на служителя на националното тол ръководство, който се държи жестоко при скандал с молдовски жител на границата при Дунав мост - това разгласи вицепремиерът и министър на районното развиване Гроздан Караджов.

Той показа резултатите от предоставената от него инспекция за събитията към случая и за цялостната организация на пътни такси на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост - Русе:

" На първо място е открито от взетите писмени пояснения от чиновниците, които са били на промяна този ден, че е осъществено неприемливо дисциплинарно нарушаване, което освен нарушава всички правила и правила, само че и, за жалост, опетнява облика на министерството, на администрацията въобще, оттова и на България като цяло. Няма в този отчет данни за това, пари от централния бюджет да са отклонявани към джобове от какъвто и да е темперамент. Още повече, и го разяснявам в допълнение, че нито един от чиновниците в тол ръководството, не получава пари в кеш ".

Молдовският жител е подал сигнал за случая на 25-и октомври, а самият скандал е станал на 22-ри октомври, посочи Караджов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР