Изчезнало момиче е намерено в безопасност, след като полицията е

...
Изчезнало момиче е намерено в безопасност, след като полицията е
Коментари Харесай

Шарлот Сена: Изчезналото момиче е открито с пръстови отпечатъци в бележка за откуп

Изчезнало момиче е открито в сигурност, откакто полицията е употребила пръстови отпечатъци, оставени в записка за откуп, с цел да я открие.

9-годишната Шарлот Сена изчезна в събота, до момента в който караше велосипеда си в щата Ню Йорк, което провокира голямо 48-часово търсене от стотици хора.

По-късно в дома на фамилията беше доставена записка за откуп и чиновници споделиха, че съдържа пръстовите отпечатъци на обвинения.

След това полицията разпознава обвинения, защото отпечатъкът е в тяхната база данни, обвързвана с случай с шофиране в нетрезво положение от 1999 година

Той се намира в парцел, благосъстоятелност от майка си и задържан.

„ След известна опозиция, обвиненият беше арестуван и незабавно момиченцето беше открито в долап “, сподели губернаторът на Ню Йорк Кати – сподели Хочул на конференция в понеделник вечерта. „ Тя знаеше, че е избавена. Знаеше, че е в сигурни ръце.

„ Това, което се случи, беше извънредно “, сподели тя.

Губернаторът уточни обвинения като Крейг Нелсън Рос младши, 47 и сподели, че той към момента е разпитван. Полицията сподели, че следствието към момента е интензивно.

Семейството на Шарлот беше на къмпинг, когато тя изчезна в събота в гориста околност на щатския парк Моро Лейк, известно място на към 45 благи (72 км) северно от Олбъни.

Това беше " най-лошият призрачен сън на всеки родител ", сподели губернатор Хочул, добавяйки, че е получила тревожни телефонни позвънявания от цялата страна по време на преследването.

След изгубването на Шарлот, записка за откуп беше пусната в пощенската кутия на фамилния й дом в ранните часове на понеделник. Полицията, която наблюдаваше постройката, я взе и разпознава пръстовите отпечатъци.

Разследването беше в допълнение подкрепено от данни от мобилни телефони и записи на гости в парка, сподели губернатор Хочул пред CNN.

Шарлот е " в сигурност и в положително здраве ", споделиха служители на реда, само че бяха отведени в болница като защитна мярка.

Шарлот може да е претърпяла " голяма " контузия, разяснява Калахан Уолш от National Център за изчезнали и експлоатирани деца, в диалог с американския сътрудник на BBC CBS.

По време на преследването, полицията сподели, че са взели участие 400 чиновници за търсене и избавяне от правоприлагащите организации като ФБР, дружно с доброволни противопожарни служби и частни групи.

Издавайки кехлибарен сигнал за изчезнало дете, те помолиха за помощ от обществеността за намирането на „ яркото и приключенско момиче, което обича да е на открито “.

Лелята на Шарлот прикани за информация посредством TikTok и човек, който познаваше фамилията, изрази шока си пред New York Times, като сподели, че Сена са „ чудесни, прелестни хора “. < /p>

Операцията по издирването се е разгърнала на разстояние от близо 50 благи (80 км), сподели полицията. Паркът беше затворен, защото държавните чиновници сложиха контролно-пропускателни пунктове наоколо и съгласно известията помолиха някои водачи да разрешат на колите им да бъдат претърсени.

ФБР също е съдействало със случая, сподели губернатор Хочул.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР