Изчезналият британски тийнейджър Алекс Бати изчезна преди шест години -

...
Изчезналият британски тийнейджър Алекс Бати изчезна преди шест години -
Коментари Харесай

Какво стана с Алекс Бати? Мистерията на `Духовната комуна` на дете, изчезнало преди шест години

Изчезналият английски младеж Алекс Бати изчезна преди шест години - за който се твърди, че е похитен от майка си и дядо си по време на отмора в Испания - преди да се причисли към духовна комуна.

Той изчезна с Мелани Бати и Дейвид Бати през септември 2017 година и откакто беше заловен да се скита по изолиран път покрай Тулуза във Франция от водач на камион в сряда, се чака да се върне в Обединеното кралство през уикенда. Майката на настоящия 17-годишен може да е във Финландия, до момента в който дядо му е умрял преди шест месеца, сподели през днешния ден помощник-прокурорът на Тулуза Антоан Лероа.

Мелани не е имала родителско наставничество над сина си. И до тази седмица фамилията му вкъщи нямаше визия къде се намира и бяха обезумели от паника години наред. Снощи самоличността на Алекс беше доказана и в този момент Министерството на външните работи, Британската общественост и развиването работи за даване на документи за пътешестване за безвредното завръщане на Алекс в Обединеното кралств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР