Избягалият от болницата в Благоевград арестант се е предал сам

...
Избягалият от болницата в Благоевград арестант се е предал сам
Коментари Харесай

Избягалият от болницата в Благоевград арестант се е предал сам на властите

Избягалият от болничното заведение в Благоевград задържан се е предал самичък на управляващите
Избягалият тази заран от болничното заведение в Благоевград задържан се е предал самичък, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

18-годишният С.С. дава показания за в наличието на татко си в Първо РПУ.

БГНЕС напомня, че въпросното лице в 6.45 часа тази заран, арестувано с 0.6 грама канабис след лекарски обзор скочи от прозорец на Спешно-приемно поделение и избяга. 18-годишният С.С. е престъпно проявен.

„ Тази заран, към 5.10 часа автопатрул към Първо районно ръководство на ул. „ Д-р Христо Татарчев “ – централна градска част, вижда лице със подозрително държание, което върви пешком. Спира лицето за инспекция и открива неговата идентичност. При информация в системата на Министерство на вътрешните работи се открива, че лицето е престъпно проявено за осъществени от него закононарушения – обири, увреждане, владеене на опиати. Това постанова сътрудниците да правят спомагателна инспекция на лицето – персонален обиск. В него откриват малко количество канабис – към 0,6 гр. Това постанова незабавно да бъде арестувано и да бъде доведено в Първо районно управление (на МВР). В Първо районно управление (на МВР) стартира досъдебно произвеждане за владеене на наркотично вещество. Уведомена е по надлежни ред Районната прокуратура в Благоевград. Оформени са му документите за задържане. Изискването е да бъде прегледан в ЦСМП. Конвоиран е до там. Във входа на прегледа по молба на дежурния доктор белезниците му са били свалени, с цел да може да бъде осъществен по-обстоен обзор. Устното умозаключение на лекаря е, че лицето не може да бъде арестувано и по-точно да бъде продължено неговото задържане, защото има здравословни проблеми.

Докато тече прегледа лицето декларира, че се усеща зле и има потребност да отиде тоалетната. При напредването от кабинета до тоалетната съшият побягва вътре в незабавния център като влиза в отключено помещение на лекарски кабинет с отворен прозорец и през прозореца скача. Колегите незабавно уведомяват дежурния. Предприети са заградителни мероприятия. Към момента младежът не е открит и арестуван. Незабавно е разгласен за търсене. В момента на територията на града се организира профилирана полицейска интервенция. Ангажирани са много сили и средства. В Областната дирекция е назначена вътрешна инспекция за това по какъв начин се е стигнало до този случай ”, сподели на брифинга Димитър Кръстев, шеф отдел „ Криминален ” и зам. шеф на ОД МВР-Благоевград./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР