Избраният за президент на САЩ Джо Байдън назначава близки свои

...
Избраният за президент на САЩ Джо Байдън назначава близки свои
Коментари Харесай

Джо Байдън избира хора от предизборния си екип за висши сътрудници в Белия дом

Избраният за президент на Съединени американски щати Джо Байдън назначава близки свои сътрудници от предизборната акция, а също конгресмен демократ, за висши помощници в Белия дом, придържайки се към стеснен кръг от доближени, съобщи Ройтерс.

Мениджърът на президентската му акция Джен О'Мали Дилън (първата жена, оглавила сполучлива кандидатпрезидентска акция на демократите) ще бъде назначена за заместник-началник на канцеларията, заяви Байдън в изказване, публикувано от екипа му по прехода.

Отдавнашните близки сътрудници на Байдън Майк Донилън и Стив Рикети ще влязат в Белия дом надлежно като старши консултант и консултант на президента. Висш консултант на президента става и Дейна Ремъс, която до момента беше основен консултант на акцията на Байдън, показва Асошиейтед прес.

Друг непосредствен консултант, Рон Клейн, към този момент беше назначен за шеф на канцеларията.

Членът на Камарата на представителите от Луизиана, Седрик Ричмънд, който беше народен съпредседател на акцията на Байдън, ще освободи мястото си в Конгреса поради поста на старши консултант в една от службите на Белия дом.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР