Избраният за кмет на София Васил Терзиев увери в първата

...
Избраният за кмет на София Васил Терзиев увери в първата
Коментари Харесай

Васил Терзиев обеща: Чистка в Столичната общината няма да има

Избраният за кмет на София Васил Терзиев увери в първата си обществена изява след изборите, че чистка в общината няма да има.

„ Като цяло тези неща за по какъв начин ще ударим ръчната спирачка, чистки… това са голословни страхове. Абсолютно би трябвало да са спокойни, ние идваме с концепция да дадем на всеки късмет да прояви в какво е добър “, съобщи той.

Ще бъда кмет на всички софиянци – и тези, които ме поддържаха и тези, които не ме, сподели новият кмет на столицата

В новия Столичен общински съвет (СОС) нито една политическа групировка няма болшинство. Преговорите за болшинство още не са почнали, призна Терзиев. Но такива ще има и в тях ще взе участие самият той.

„ Като цяло тези неща за по какъв начин ще ударим ръчната спирачка, чистки… това са голословни страхове. Абсолютно би трябвало да са спокойни, ние идваме с концепция да дадем на всеки късмет да прояви в какво е добър “, съобщи новият кмет.

Терзиев разяснява, че няма терзания от желае, който съперника му Ваня Григорова счита да заведе против изборните резултатите в София . По думите му ощетеният е бил той.

Само за бельото си не прочетох в интернет, сподели тя

Новият кмет даде обещание, че каквото зависи от локалната власт за преместването на Паметника на руската войска, ще бъде направено.

Всичко за локалните избори в София четете в нашия онлайн репортаж:

Проследете с нас протичането на локалните избори с най-важните вести за столицата
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР