Избраният с листата на БСП кмет на Перник Станислав Владимиров

...
Избраният с листата на БСП кмет на Перник Станислав Владимиров
Коментари Харесай

И кметът на Перник отказа да се види с Нинова

Избраният с листата на Българска социалистическа партия кмет на Перник Станислав Владимиров също отхвърли среща с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която дойде в града и даде през днешния ден конференция по отношение на водната рецесия. По-рано през днешния ден основният прокурор Иван Гешев анулира авансово плануваната по нейно предпочитание среща, на която лидерката на Левицата желала да показа значима информация по следствието за воднага рецесия.

Пернишкият кмет счита, че политиците Мая Манолова, Красимир Велчев и Корнелия Нинова се пробват да яхнат водната рецесия в Перник.
„ Водната рецесия на Перник не е терен за политическа битка за рейтинг и за вадене на политически дивиденти, а съответна работа в сложен миг “, уточни той.

„ В понеделник Корнелия Нинова щяла да идва отново в Перник за повторно последната седмица. Няма да я приема “, разгласи още нощес Станислав Владимиров. „ Първият път също не разбрах за какво пристигна, повторно няма да има в границите на тази рецесия “, безапелационен е Станислав Владимиров, написа ZaPernik.com, цитирайки пост на кмета във Facebook.

„ В Перник е оповестено бедствено състояние. Група политици идват и си вършат ПР с водната рецесия и с мен. Няма да стане ", безапелационен е Станислав Владимиров.

„ Депутатът от ГЕРБ Красимир Велчев приказва небивалици в ефира на Би Ти Ви, че се готвил надали не някакъв скрит план против страната, поради водната рецесия. Г-н Велчев е народен представител няколко мандата в Народното събрание, лидер на листа в Перник, не му отива да насажда ненужно напрежение върху хората “, отбелязва още кметът.

„ Разговори ще се водят с хора, които могат съответно да са в интерес на водния проблем. Корнелия Нинова и Красимир Велчев да видят какви закони да одобряват в Народното събрание, с цел да не се стига до това състояние още веднъж. Институциите да не си трансферират отговорността една на друга. Мая Манолова да не си търси тематика за яхване в Перник. Ние сме в бедствено състояние и не искам да ме замесват в техните политически игрички. Фокусиран съм напълно в работа за жителите на Перник, Община Перник и решение на водния проблем “, разяснява пред ZaPernik.com кметът на град Перник Станислав Владимиров.

„ Намалил съм фотосите и увеличихме работата. Резултати от дейностите към този момент има ", сподели кметът Владимиров.

Той увери, че все още ситуацията е овладяно и водата ще стигне за зимата, а през пролетта се чака язовир „ Студена “ да стартира да се цялостни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР