Изборният ден във всички 22 общини на София-област приключи.Изборният ден

...
Изборният ден във всички 22 общини на София-област приключи.Изборният ден
Коментари Харесай

Изборният ден във всички 22 общини на София-област приключи

Изборният ден във всички 22 общини на София-област завърши.

Изборният ден в община Антон завърши в 20.00 часа, сподели заместник-председателят на Общинска изборна комисия в общината Елица Димитрова.

Изборният ден завърши и в община Божурище , сподели ръководителят на Общинската изборна комисия в общината Димитър Димитров. Той уточни, че гласувалите в общината са 3895, което е 59,27% изборна интензивност.

В община Ботевград изборният ден също завърши, оповестиха от Общинската изборна комисия в общината. Активността в община Ботевград е 47,04%, дали своят вот са 12 599 души. Няма подадени тъжби и сигнали.

Приключи изборният ден в община Годеч . Нямаше нарушавания, споделиха от ОИК.

Изборният ден на цялата територия на община Горна Малина завърши, споделиха от ОИК. Избирателната интензивност при привършване на изборния ден е близо 74%. Гласували са 3953 гласоподаватели.

В община Драгоман изборната интензивност е 67,3%. „ Гласуването е прекратено в 20.07 часа във всички 18 секции “, заяви ръководителят на Районната изборна комисия (РИК) адв. Иво Миланов.

52% или 9519 гласоподаватели са дали своят вот в община Елин Пелин , сподели Силвия Трендафилова, ръководител на Общинската изборна комисия.

Изборният ден в община Етрополе завърши с изборна интензивност от към 60% по неофициални данни, заяви ръководителят на Общинската изборна комисия Лазарина Бонева-Харалампиева. Гласуването е прекратено в 20.00 часа във всички 20 секции.

Изборният ден в община Златица завърши при интензивност на гласоподавателите 54,73%, заяви ръководителят на ОИК-Златица Красимир Веков. По думите му след 20:00 часа не е имало чакащи хора да упражнят вота си и изборният развой е приключил във всички 11 секционни комисии. Нарушения и тъжби няма.

В община Ихтиман изборният ден е завършил в 20.00 ч. Избирателната интензивност е 64,10%.

Изборният ден в община Копривщица завърши при интензивност на гласоподавателите от 71%. Това заяви ръководителят на Общинската изборна комисия (ОИК)-Копривщица Чавдар Пенчев.

В община Костенец краят на изборния ден е разгласен в 20.05 часа, оповестиха от ОИК. В комисията не са постъпвали сигнали за нарушавания. Подадена е една тъжба по отношение на наличие на претенденти за кметове в изборно помещение, излиза наяве от уеб страницата на Общинската изборна комисия.

Всички изборни секции в община Костинброд са затворили в 20.00 ч., оповестиха от ОИК в града.

Изборният ден е завършил в община Мирково . Няма постъпили сигнали или тъжби за нарушавания, оповестиха от Общинската изборна комисия.

Изборният ден в община Пирдоп завърши при интензивност на гласоподавателите от 48,97%, заяви ръководителят на Общинската изборна комисия -Пирдоп Николай Михайлов.

В 20.00 часа са затворили всички изборни секции в община Правец , оповестиха от ОИК в града. В Общинската изборна комисия е постъпил един сигнал за нарушаване през днешния ден. Той не е почетен, защото няма съображение за това, разясниха от ОИК-Правец.

Изборният ден в община Самоков завърши при изборна интензивност от 57%. През деня нямаше основни нарушавания и проблеми, оповестиха от ОИК.

Всички секции в община Своге са затворили, а изборният ден е минал умерено, оповестиха от ОИК. Избирателната интензивност към 20.00 ч. е 52%.

Всички изборни секции в община Сливница са затворили в 20.00 часа, оповестиха от ОИК. Избирателната интензивност в края на изборния ден е 56,5%.

В 20.00 са затворили изборните секции в община Чавдар . Избирателната интензивност е към 71%, оповестиха от Общинската изборна комисия.

Изборният ден е завършил в 20.00 ч. в община Челопеч , оповестиха от Общинската изборна комисия в града. Избирателната интензивност в общината е 84%.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР