Изборните ни резултати са добри, не са за ожалване и

...
Изборните ни резултати са добри, не са за ожалване и
Коментари Харесай

Калоян Паргов, БСП: Изборните ни резултати са добри, но са недостатъчни за претенциите, които имаме

Изборните ни резултати са положителни, не са за ожалване и недоволство, само че са незадоволителни за претенциите, които имаме, върнахме се в мача с четири регионални града: Русе, Благоевград, Перник, Разград. Това сподели ръководителят на БСП-София и общински консултант в СОС Калоян Паргов в ефира наНова телевизия.
Той уточни, че резултатите в столицата също са показателни за растежа на Българска социалистическа партия, само че все пак той е непълен, с цел да се трансформира левицата в първа политическа мощ. „ Самите избори зададоха доста въпроси. И явно, че резултатът на Българска социалистическа партия не беше предстоящ от доста хора: дали вътре, дали вън – няма значение. Но подобен е резултатът и той отразява нашата работа на целия екип, който аз управлявам, освен моята “, означи Паргов.
„ Притеснява ме, че вътре в Българска социалистическа партия има ненавист. Гневът е мощен мотиватор, само че е неприятен консултант... Председател съм на най-голямата организация в Българска социалистическа партия. На пленума в неделя приканих за единодушие, а не за съглашателство. Поставих три въпроса, които са доста по-важни от това „ кой е по-по-най ”. Най-важно е каква да бъде политиката, какво да се прави, по какъв начин да се прави и с кого да се прави. И в цикъла, който стартира от 1 декември, това би трябвало да е основното. Изразих една паника, обвързвана с метода, по който си приказваме вътре, без значение защо ”, разясни Паргов.
Той съобщи, че в писмото с искане за оставката на Корнелия Нинова като водач на левицата не е подложен нито неговият автограф, нито тези на някои от емблематичните фигури на градската организация на партията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР