Изборите вече са факт, както и история. Безспорно, още дълго

...
Изборите вече са факт, както и история. Безспорно, още дълго
Коментари Харесай

Теодор Дечев: Ръководителите на "Демократична България" да си посипят главите с пепел, докараха ни до умопомрачение

Изборите към този момент са факт, както и история. Безспорно, още дълго симпатизантите на "Демократична България " и на арх. Игнатов, ще си ближем раните и ще се чудим по какъв начин стана по този начин, че триумфът беше на една ръка разстояние, само че отиде на напълно друго място.

Според мен, най-кратко казано, нещата стоят по този начин.

Това разяснява във „ Facebook “ Теодор Дечев.

Кандидатът Бонев, който не знам по какъв начин бил прочут на публиката от 10 години, като имаме поради възрастта му към днешна дата, се яви на изборите. За дейностите му са вероятни два претекста.

Първият е да си е бил персонално уверен, че има идея, че би трябвало да участвува и че има защо "да се хаби ".

Вторият е да се е явил като нечие подставено лице, използувайки политическия "чеиз ", насъбран напоследък с дейностите му.

В първия случай, съгласно мен шансът господин Бонев да бъде притеглен за съдружник от Демократична България е бил много по-голям от нула. Ако е бил в действие този сюжет, ръководителите на обединението "Демократична България " би трябвало да се позасрамят, да си посипят главата с пепел и да се замислят дали и в бъдеще ще вършат по този начин.

Ако пък е бил в действие вторият сюжет и господин Бонев е бил нечие подставено лице (без значение чие), то тогава всевъзможни съдружни мечти са били невалидни, само че уважаемото управление на "Демократична България " е трябвало да разпознава казуса отрано и да предприеме нужните ограничения.

Тук и управлението и специалистите на щаба на обединението би трябвало да се позасрамят, отново да си посипят главата с пепел и да обещаят, че в бъдеще няма да вършат по този начин. Още повече, че редовите членове и симпатизанти на Демократична България, много рано "надушиха " този проблем...

Работата обаче е там, че аз не съм член нито на ДСБ, нито на "ДА, България ", пък и на Зеленото придвижване не съм член, тъй че нямам никакви компетенции, пълномощия и каквито и да са права да желая отговорност от управлението на обединението, да им развявам пръст и впрочем.

Мога единствено да предложа скромния си разбор, който демонстрира, че за повторно в историята си, демократичните сили са не просто финтирани, а грозно прецакани по съвсем един и същи метод.

Така че, до момента в който се радваме, че "Демократична България " ще има втората по величина група в Столичния общински съвет, ни остава доста гадния усет в устата, че беше изцяло допустимо арх. Игнатов да отиде на балотаж против достойната самоковска учителка. И тогава щяхме да забележим - кой кум и кой сват.

Но в този момент ни е дадена изумителната опция да се чудим до лудост, какво да вършим след седмица. Аз персонално по НИКАКЪВ метод не бих дал своя вот за Мая Манолова, само че и госпожа Фандъкова никак, но никак не ме влече. А най-лошото е, че и гъбите не ги познавам...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР