Изборите не са някаква трагедия за държавата ни. Важното е

...
Изборите не са някаква трагедия за държавата ни. Важното е
Коментари Харесай

Предприемач: В момента България е на кръстопът и трябва да избере Запада или Изтока

Изборите не са някаква покруса за страната ни. Важното е да се избере верния път на България. Защото сега сме на кръстопът сред Изтока и Запада. Това е изборът, който би трябвало да се направи през днешния ден от политиците у нас. До преди войната не сме правили подобен избор. 

Това разяснява пред Нова тв предприемачът Никола Янков. 

С активизацията на съветската агитация, със залагането на коренно нови политически субекти като Възраждане и партията на Стефан Янев, които навлязоха с летящ старт в българската политика, внезапно къде стои България излезе на дневен ред като въпрос. Дали да вървим в Европа, дали да останем в някаква друга извъневропейска настройка, да излезем от НАТО, референдуми. Затова е добре в този момент да се сформира държавно управление, с цел да вървим по пътя на евроатлантизма. Българска социалистическа партия обаче не е добър избор за правене на държавно управление сега, тъй като тя след Възраждане е доста покрай Руската федерация, уточни той. 

За мен изборите не са проблем, тъй като евентуално тогава народа ще може да избере една от двете други възможности - европейско бъдеще на страната или проруско насочена България, която ще наподобява повече на Молдова, Беларус, Армения в своя обществено-политически живот, добави той.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР