Избори сега означават хаос. Те биха били нелогични, вредни. Липса

...
Избори сега означават хаос. Те биха били нелогични, вредни. Липса
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Твърдо подкрепяме премиера Петков!

”Избори в този момент значат безпорядък. Те биха били нелогични, нездравословни. Липса на Народно заседание значи да не се преизчислят пенсиите, да не се поддържа бизнеса, да се поддържат земеделските производители... Българска социалистическа партия е рационална партия, носи отговорност за ръководството, знае по какъв начин да продължи напред. Заявяваме безапелационна поддръжка на декларираната от премиера Петков и Политическа партия политика за борба с корупцията и против наследството на ГЕРБ ”. Всичко това съобщи през днешния ден вечерта вицепремиерът и водач на социалистическата партия Корнелия Нинова, откакто Има Такъв Народ напусна управляващата коалиция. Малко преди конференцията й заседава Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия.

„ Подкрепяме Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ ", сподели още вицепремиерът. Добави, че на всички места има хора, свързани с ГЕРБ, които саботират властта. 

Тя заяви, че не е знаела в задатък за изказването на Слави Трифонов. И разкритикува дипломатично Има Такъв Народ за претенцията им се дадат 5 милиарда лева за пътищата - попита има ли я сумата някъде в съдружното съглашение. Колкото до Северна Македония, Нинова отхвърли за повдигане на ветото. И напомни, че самата Българска социалистическа партия е сложила тематиката като алена линия още в съдружното съглашение. Другата линия била Истанбулската спогодба.

Приоритет на Българска социалистическа партия в кратковременен проект е актуализацията на бюджета. По дълготрайни тематики Нинова отхвърли да приказва, само че още веднъж даде да се разбере, че не желае скорошни избори. За Има Такъв Народ се пошегува, че с тях било забавно като сътрудници, тъй като поддържали напрежение. 

В 20 часа довечера ще се състои лидерски съвет на обединението.  Именно там, съгласно Нинова, ще се разбере по какъв начин тъкмо ръководещите ще продължат напред.
 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР