Изборът за кандидат за кмет на София все още не

...
Изборът за кандидат за кмет на София все още не
Коментари Харесай

Румен Христов: Изборът за кандидат за кмет на София все още не е направен окончателно

Изборът за претендент за кмет на София към момента не е изработен дефинитивно. Имаме доста почтени претенденти и би трябвало да оставим Бойко Борисов, тъй като той има това право, да направи своя избор и да го разгласи. Аз знам кои са претендентите, само че не знам кой ще бъде определен.

Това сподели в предаването " Денят онлайн " депутатът от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Румен Христов, който разяснява номинацията за кметския пост в столицата на обединението.

" Много сме окуражени за изборите в София. За нас препоръчаният кмет от ПП-ДБ е доста недопустим, поради потеклото му. Кметският пост е трамплин за предстоящ премиерски пост. Това съгласно мен е задачата на Държавна сигурност. За мен ПП-ДБ ще имат лек превес на първия тур и на втория ще ги победим. София е една мини България. Ние няма да сключим ръце и да се предадем, а в противен случай - ще се борим до дъно и ще спечелим ", безапелационен бе той.

" Промените в службите не би трябвало да бъдат толкоз радикални по време на война. Истината е, че би трябвало да има смяна в управленията на службите. Не мога да кажа, че те се оправят. Ние от Съюз на демократичните сили имаме съществени рецензии. Смяна на шефове на служби би трябвало да има, тъй като това са хора назначени персонално от президента Радев. Ген. Атанасов би бил добър началник на някоя работа, само че за мен той ще е по-полезен в Народното събрание и нека да остане началник на комисията, каквито апели имаше през днешния ден. Трябва да намерим златното сечение ", сподели още Румен Христов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР